Ohjelma

TERVETULOA TODISTAMAAN HUIPPUKOIRIEN KOHTAAMISTA 10.2.2018

sponsored by Royal Canin Finland Oy

Helsingin Seudun Kennelpiiri ry:n perinteikäs Champion of Champions – ja Veteran of Veterans – gaalailta järjestetään Saga Congress Centerissä, Vantaalla (Martinkyläntie 48, 01720 Vantaa), lauantaina 10. helmikuuta klo 18.00 alkaen.

Kilpailuun on ilmoittautunut 64 Champion of Champions – tittelistä kilpailevaa koiraa sekä 32 Veteran of Veterans – koiraa. Champion of Champions – kilpailun voittajan valitsevat Eeva Rautala, Orietta Zilli (Italia) ja Dan Ericsson (Ruotsi). Veteraanien voittajan valitsee Orietta Zilli. Lisäksi tänä vuonna kotimaisten rotujen edustajat (11) kilpailevat vielä keskenään. Kilpailun arvostelee Tapio Eerola.

Saga Congress Centerin ovet avataan klo 13.00. Veteran of Veterans -koirien esiarvostelu alkaa klo 14, ja Champion of Champions – koirien esiarvostelu alkaa klo 15. Kotimaisten rotujen erillinen esiarvostelu on viimeisenä kuitenkin aikaisintaan klo 17. Kaikkien kilpailuun osallistuvien koirien on osallistuttava esiarvosteluun.

Kello
13.00    Ovet avataan
14.00    V o V -esiarvostelu alkaa
15.00    C o C -esiarvostelu alkaa
             Arpojen myynti alkaa
17.00    Kotimaisten rotujen esiarvostelu alkaa
18.00     Ravintolasalin ovet avataan
18.15    Veteran of Veterans – semifinaali
19.00    Alkuruoka ja pääruoka
20.30    Champion of Champions – semifinaali
             Parhaan kotimaisen rodun edustajan valinta
             C o C - & V o V – finaalit ja kuohuviinitarjoilu
n. 22.30    Jälkiruoka ja kahvi

Tilaisuus päättyy n. klo 23.

Gaalaillan aikana myydään arpoja. Arvan hinta on 3 €. Arpajaisten tuotto tilitetään lyhentämättömänä avustajakoiratyöhön. Arpojen myyntipiste sijaitsee naulakon yhteydessä Saga Congress Centerin sisääntuloaulassa. Avustajakoiratyötä voi tukea gaalaillassa myös lahjoituksella keräyslippaaseen.

Muutamia tietoja ja ohjeita onnistuneen illan takaamiseksi:

– Kilpailunumeron saat Saga Congress Centerissä ilmoittautumisen yhteydessä. Muista ottaa koirasi rokotustodistukset mukaan.

– Esiarvostelun jälkeen on aikaa vaihtaa juhlavaatteet, tarkoitukseen sopivia wc-tiloja löytyy sekä sisääntulokerroksesta että alakerrasta.

– Jokainen on velvollinen korjaamaan pois kaikki koirien harjaamisesta ja kampaamisesta tulleet irtokarvat. Varsinaista trimmausta ja karvapeitteen muotoilua (leikkaamista) ei saa suorittaa sisätiloissa. Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa aiheuttaa koiran sulkemisen pois kilpailusta.

– Varaa koirallesi odotteluajaksi näyttelyhäkki tai kuljetuslaatikko. Ota kuitenkin mukaan vain kohtuullisesti tarvikkeita.

– Ulkoiluta koiraasi tilaisuuden aikana vain pihassa erikseen merkityllä alueella ja muista kerätä jätökset, jotta Saga Congress Centerin ympäristö pysyy siistinä!

Koska käytössämme oleva sisätila on kokonaisuudessaan anniskelutilaa, omien ruokien ja juomien nauttiminen tässä tilassa on ehdottomasti kielletty. Kahvio/baari palvelee näytteilleasettajia klo 13.00 alkaen.