Nuorisojaosto

 

--------------

Ajankohtaista:

Royal Canin Show 19.-20.5.2018

Vuosittainen kansainvälinen koiranäyttely Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. JH-tuomarina lauantaina Tiia Virtanen ja sunnuntaina Laura Kukkola. Tavataan JH-kisoissa ja ständillämme!
 

Rauniokoirapäivä 27.5.2018

Nuorisojaosto järjestää lajitutustumispäivän raunikoira etsintään sunnuntaina 27.5 klo 12 alkaen, Herttoniemen raunikoiraradalla (Laippakuja 4, Helsinki). 
Alussa pieni teoria-osuus lajista, jonka jälkeen lajin alkeita pääsee kokeilemaan oman koiran kanssa.
Mukaan otetaan max. 15 koirakkoa, nuoret (n. alle 25 vuotiaat) etusijalla ilmoittatumisessa 11.5.2018 asti, jonka jälkeen ilmoittatuminen avoin kaikille 16.5 asti mikäli vapaita paikkoja vielä on.

HUOM! ILMOITTAUTUMISTA JATKETAAN 23.5 asti! 

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittatumiset: kollanus. elina (a) gmail . com (poista välit).


6.-8.6. Agilityjaosto järjestää junnuleirin, katso lisää agilityjaoston sivuilta.


Kesänaloitustapahtuma 9.6.2018

Tervetuloa HSKP:n nuorisojaoston järjestämään kesätapahtumaan, jossa aiheena ovat RALLY-TOKO sekä JUNIOR HANDLER. Lisäksi tapahtumassa on leikkimielisiä kilpailuja sekä tarjolla mehua ja pientä purtavaa. Tapahtuma soveltuu kaiken tasoisille koirakoille.

Tapahtuma järjestetään Oulunkylässä Pyhtään puiston kentällä (Oulunkyläntie 29, 00600 Helsinki). Etusijalla rally-tokoon ovat alle 25-vuotiaat ja junior handleriin 10-17-vuotiaat. 29.5. eteenpäin rally-tokoon voi ilmoittautua kaiken ikäiset, mikäli paikkoja on vapaana. Ilmoittautuminen päättyy 2.6. Rally-tokoon otetaan max. 8 koirakkoa ja junior handleriin max. 10 koirakkoa.

Voit osallistua halutessasi molempiin lajeihin tai vain toiseen. Tapahtuma on maksuton!

Rally-tokossa kouluttajana Auli Paananen (ja junior handlerissa kouluttaja toistaiseksi avoin, ilmoitetaan pian!)
Klo 10.00–11.30 rally-toko-koulutus
Klo 11.30–12.00 leikkimielisiä kilpailuja sekä mehutarjoilu
Klo 12.00–14.00 Junior handler-koulutus sekä leikkimielinen junior handler-kilpailu

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: kupiainenjohanna (at) gmail.com (poista välit)

Ilmoittautuessa kerro:
- Mihin haluat osallistua
- Koiran rotu
- Koiran ikä
- Osaamisenne valitun lajin parissa
- Oma ikä sekä mahdolliset ruoka-aine allergiat
- Toiveesi koulutukseen


Koirafrisbeepäivä 16.6.2018

Helsingin seudun kennelpiirin nuorisojaosto järjestää koirafrisbeepäivän lauantaina 16.6.2018 Lauttasaaressa. Alkeiskurssi pidetään klo 9-11 ja jatkokurssi klo 12-14. Kummallekin kurssille otetaan kuusi koirakkoa.

Alkeisopetuksessa käydään läpi teoriaa ja perusheittoja, sekä päästään harjoittelemaan käytännössä oman koiran kanssa. Kurssilta saa vinkkejä myös frisbeeostoksille ja hyvät eväät lajin jatkamiseen kotona. Alkeisopetukseen osallistuvalla koirakolla ei tarvitse olla osaamista koirafrisbeen parista.

Jatkokurssilla koirakot pääsevät syventämään osaamistaan ja halutessaan harjoittelemaan myös erikoisempia heittoja. Kurssilla saadaan yksilöllisiä vinkkejä lajin parissa kehittymiseen. Jatkokurssille voit osallistua, jos koira osaa jo koppailla.

Kouluttajana toimii Satu Soini.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot pihla.haukinen(at)gmail.com. Ilmoittautumisessa kerrothan kummalle kurssille osallistut, oman ikäsi, koirasi rodun ja iän sekä mahdolliset rajoitukset. Jatkokurssille ilmoittautuessa kerrothan lisäksi taustastanne frisbeen parissa, sekä mitä kurssilta odotat. Kurssit ovat suunnattu ensisijaisesti alle 20-vuotiaille. Mahdolliset ylijäämäpaikat ovat kaikille avoimia ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä 4.6. alkaen.

FCI 9-rotyrhmäesittely 18.6.2018

FCI 6-roturyhmäesittely 2.7.2018

~~~

Nuorisojaoston tarkoituksena on edistää nuorten koiraharrastusmahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla. Jaosto pyrkii tarjoamaan erilaisia, erityisesti nuorille suunnattuja lajipäiviä, luentoja ja kursseja. Katso tapahtumasivumme! Kuulemme mielellämme millaisia tapahtumia kaivataan - ota rohkeasti yhteyttä hallitukseemme!

 Kuva: Outi Toni

Ta kontakt på svenska / in English

Hilde Fredriksson

--------

Päivitetty 18.5.2018