HSKP:n Nuorten koirien tokorinki

Nuorten koirien tokorinki on tarkoitettu 10 kk – 2-vuotiaille koirille, joiden ohjaajat ovat kiinnostuneita systemaattisesta ja tavoitteellisesta koiransa kouluttamisesta ja kilpailemista ja jotka tähtäävät arvokilpailumenestykseen

Helsingin Seudun Kennelpiirin alueella vuonna 2012 käynnistyneeseen Nuorten koirien tokorinkiin valitaan vuosittain hakemusten ja näyttökokeen perusteella 5-8 uutta koirakkoa seuraavalle 2-vuotiskaudelle.


Haku nuorten koirien rinkiin 2018
Nuorten koirien tokoringin näyttökoe on sunnuntaina 26.8.2018  ja se pidetään Sirkuskentällä. Näyttökokeen vastaanottavat Pirkko Bellaoui ja Angelica Leiman. Tiedustelut ja hakemukset tokohskp(at)gmail.com.
Hakuaika päättyy 17.8.2018. Osallistumismaksu on 10 euroa.

Näyttökokeeseen kutsutaan hakemusten perusteella. Kerro hakemuksessasi lyhyesti toko-taustastasi, tavoitteistasi koirasi kanssa ja miksi olet hakemassa nuorten koirien tokorinkiin. Liitä mukaan kopio kilpailukirjasta, jos koira on osallistunut kokeisiin. Hakemuksessa tulee myös ilmetä koiran viralliset tiedot, omat yhteystietosi sekä Kennelliiton jäsennumero.

 

Näyttökokeeseen voivat osallistua vähintään 10 kk, mutta alle 2-vuotiaat (näyttökoepäivänä) koirat. Koiran tulee olla puhdasrotuinen sekä rokotettu, tunnistusmerkitty ja rekisteröity. Koiran vakituisen ohjaajan tulee asua Helsingin seudun kennelpiirin alueella. Ohjaajan tulee myös olla Suomen Kennelliiton jäsen.

 

Näyttökokeen suoritukset:

* ALO-paikallaanolo, kerroin 2

* Seuraaminen taluttimetta, kerroin 3

* Suora luoksetulo, kerroin 3

* Noutaminen tai noutokapulan pitäminen, kerroin 1

* Vapaavalintainen liike, kerroin 1

* Yleisvaikutelma, kerroin 3

Lisätietoja: Pirkko Bellaoui, p. 050 521 6116.


Vuonna 2017 rinkiin valittiin seuraavat koirakot: Heidi Tenkanen ja mudi Särmä, Anne Leivo ja bordercollie Lucky, Henrietta Nurminen ja bordercollie Vilke, Sirke Viitanen ja bordercollie Kuri, Joanna Nurkki ja australianpaimenkoira Cava, Nea Mikkola ja bordercollie Jana sekä Sarianna Huuhka ja amstaffi Hilma.


Vuoden 2016 näyttökokeessa valittiin 8 uutta koirakkoa: Mariel Alin ja bc "Muusi", Johanna Kekäläinen ja labbis "Helmi", Jonna Aaltonen ja bc "Link", Kaisa Kuukka ja bc "Säm", Minna Mynttinen ja bc "Sisu", Inka Häkkinen ja bc "Saimaa", Sanna Ristikartano ja kelpie "Popstar" ja Annika Kuronen ja bc "Hitti".