Kehätoimitsijakortin uusiminen

Kortin uusiminen edellyttää Suomen Kennellliiton voimassaolevaa jäsenyyttä. Lisäksi vaaditaan virallisessa näyttelyssä kehätoimitsijana toimiminen kaksi kertaa vuodessa sekä toimiminen kerran kahdessa vuodessa alueemme kansainvälisessä näyttelyssä. Myös näyttelytoimikunnan kokoussihteerinä toimiminen otetaan huomioon yhden kerran.

Helsingin Seudun kennelpiirin alueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Mikäli muutat toisen kennelpiirin alueelle, niin saat SKL-FKK:sta ko. kennelpiirin yhteyshenkilön. Huomioithan, että tekemäsi osoitteenmuutos SKL-FKK:hon ei välity automaattisesti kennelpiireille, vaan yhteystietojen muutokset on aina ilmoitettava erikseen kennelpiirille.

Kehätoimitsijana olet tervetullut kennelpiirin järjestämiin koulutus- ja tiedotustilaisuuksiin. Seuraa säännöllisesti kennelpiirin internetsivuja ja lue Koiramme -lehden työsarkaa kennelpiirimme osalta.

Kennelpiirin kaikki näyttelyohjaajat ovat mielellään käytettävissä. Heidän yhteystietonsa ovat näillä sivuilla Näyttelyohjaajat -osiossa.

Jokaisella kehätoimitsijaperuskurssilla on annettu kirjallisena ohjeet siitä, miten tulee toimia kortin uusimiseksi. Vaatimuksina on mm. Kennelliiton voimassaoleva jäsenumero ja vuosittaiset työskentelyt kehissä virallisissa näyttelyissä.

Kehätoimitsijakortin uusimisen edellytysten täyttymistä seurataan oheisella harrastusseurantalomakkeella.

Harrastusseurantalomake doc-muodossa