Kurssien anominen

Helsingin seudun kennelpiirin alueella järjestettäville kursseille (toimitsija-, tuomari- ja kasvattajakurssit) on anottava lupa kennelpiiriltä. Kurssit anotaan samalla aikataululla kuin kokeet.

Aikataulu:

Kurssin pitoaika               Anomus kennelpiirillä viimeistään             Anomus Kennelliitossa viimeistään
1.1. - 30.4.                                    30.8.                                                          30.9.
1.5. - 31.7.                                    31.12.                                                        31.1.
1.8. - 31.12.                                  31.3.                                                          30.4.

Kaikissa anomuksisa on oltava anojayhdistyksen viralliset allekirjoitukset, myös rotujärjestöjen anomuksissa. Mikäli allekirjoittajana on joku toinen kuin virallinen (säännöissä määritelty) allekirjoittaja, on anomuksen mukana oltava anojayhdistyksen virallinen valtuutus poikkeavalle allekirjoitukselle. Anomuksessa on mainittava anojan sähköpostiosoite.

Kennelpiiri pidättää itsellään oikeuden palauttaa anojalle sellaiset anomukset, jotka eivät täytä tätä ehtoa. Anomuksen tulee olla kaikilta osin täytetty ja siinä on ilmoitettava sähköpostiosoite, jonne voidaan lähettää tarkastettavaksi Koiramme-lehden työsaralle lähetettävä ilmoitus tapahtumasta. Myöhästyneitä anomuksia ei käsitellä.

Tarkastettavaksi lähetetty työsarkateksti on luettava lävitse välittömästi sen saavuttua. Siihen tulevat korjaukset on lähetettävä kennelpiirille kahden vuorokauden sisällä. Koiramme-lehteen lähetettyyn tekstiin ei voida periaatteessa tehdä korjauksia. Pakottavissa tapauksissa mahdolliset vähäiset korjaukset on tehtävä kennelpiirin kautta. Anova yhdistys ei voi tehdä suoraan Koiramme-lehteen mitään korjauksia.

Kennelpiiri ei säilytä kurssitodistuksia vuotta pidempään, joten kaikki kurssitodistukset kannattaa arkistoida hyvin. Jos kurssitodistus katoaa, ei sen tilalle saa piiristä uutta todistusta.